Bářin Blog

Nejsem žádný velký spisovatel, ale ráda bych se s Vámi podělila o střípky z mé umělecké tvorby. Pokud budete mít chuť, tak mi určitě napište budu ráda za každou Vaši reakci a zpětnou vazbu. 
 

Srdečně Vás zvu v pondělí 1.10.2018 v 16 hodin na vernisáž.

Kategorie Pictorial a můj quilt "Hydrageas". Tento quilt byla pro mě velká výzva. Střed quiltu je malované hedvábí, které jsem volně strojově quiltovala. Lem quiltu jsem šila ručně technikou english paper piecing z ručně barveného hedvábí.

Mám obrovskou radost, že se můj quilt "Parrot Ara" dostal do výběru kolekce Wide horizons VI. První místo kam putuje je výstava Carrefour Européen du patchwork 2018 v Saint Marie aux Mines. Výstava se koná ve dnech 13.-16.9.2018

V samostatné galerii představím novou kolekci quiltů "Korálové ryby". Kolekce je sestavena z hedvábných quiltů. Všechny tyto quilty jsem vytvořila z jednoho kusu hedvábí na které jsem nejprve různými technikami namalovala motiv a následně jsem celý kus volně stojově quiltovala.

Praha, moje srdcová záležitost. Loni při toulkách po Kampě se mi naskytl tento nádherný pohled na podzimní Čertovku a o námětu do kolekce Můj rodný kraj bylo v mžiku rozhodnuto.

Ráda bych Vás pozvala na Vernisáž mých Art Quiltů, která se bude konat dne 8.9.2017 od 19 hodin v Golf Clubu Beroun, Na Veselou 909.